header7

ENSCHEDE/ BEUNINGEN- Herman Finkers is genomineerd voor de NS Publieksprijs. Maar hij hoeft hem niet te winnen, vindt de Twentse cabaretier. ,,Geef de prijs maar aan Geert Mak", zegt hij. 'Vanwege privéomstandigheden’ ontbrak hij in het tv-programma De vooravond, waar de nominaties bekend werden gemaakt. Finkers is genomineerd met het boek De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door.

Hij had wel een videoboodschap gestuurd waarin hij zei het een grote eer te vinden om te zijn genomineerd. Hij kwam met een citaat uit het boek, het aforisme Zelfbeeld: ‘Ik heb geen hoge pet op van mezelf. Als ik mezelf op televisie zie dan denk ik: dat kan ik ook.'

Geert Mak is inderdaad ook genomineerd voor de NS Publieksprijs. Op de lijst met zes nominaties staan de zes bestverkochte van oorsprong Nederlandse boeken. Wie inderdaad wil voorkomen dat Finkers de prijs krijgt, kan behalve op Geert Mak ook stemmen op Roxane van Ieperen, Astrid Holleeder, Marco van Basten en Rutger Bregman. Bregman toonde zich in De vooravond een groot fan van Finkers. Bij vervelende bijbaantjes stond hij vaak hele stukken van Finkers’ conferences te reciteren.

Stemmen kan op nspublieksprijs.nl. Een eigen keuze aangeven kan ook.

vandaag 31

gisteren 132

deze week 292

afgelopen maand 2343

tot nu toe 134613

Kubik-Rubik Joomla! Extensions


Hier adverteren? Bij afname van een recensie: 1e maand gratis!

daarna € 17,49 per maand 


museumaalten-add
singingvoices-add
Berts Music productions