header7

VLAARDINGEN- Orgel Joke is nadat zij een maand in het ziekenhuis lag weer thuis. Dat vertelt zij in een gesprek met RTL Boulevard. De 73-jarige orgeldiva werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een zeldzame stollingsstoornis. Hier wordt zij nu voor behandeld.

,,Het is heerlijk om na vier weken in een klein kamertje weer in mijn eigen omgeving te zijn”, meldt ze. ,,Met hulp en liefde van vrienden, familie en kennissen. Ik hoop snel beter te worden, maar heb nog een lange weg te gaan. Ik moet nog heel rustig aan doen.”


De Vlaardingse, die eigenlijk Joke Meijer heet, hoopt wel dat zij af en toe uit bed mag om ‘een kwartiertje muziek te maken’: ,,Want dat is wat ik het allerliefste doe”.

Meijer groeide aan het begin van de coronacrisis uit tot een internethit en speelde zelfs op Zwarte Cross. Op Instagram, waar ze meer dan 40.000 volgers heeft, plaatste ze talloze filmpjes waarin ze simpelweg liedjes op haar keyboard speelt. Ze deed dit naar eigen zeggen om de mensen in coronatijd op te vrolijken.

vandaag 1

gisteren 64

deze week 152

afgelopen maand 3243

tot nu toe 244412

Kubik-Rubik Joomla! Extensions


Hier adverteren? Bij afname van een recensie: 1e maand gratis!

daarna € 17,49 per maand 


museumaalten-add
singingvoices-add
Berts Music productions